Container

Wij ontwerpen en produceren elke gewenste maatwerk container voor bijvoorbeeld sloopbedrijven, bouwbedrijven en hoveniers. Maar we passen ook bestaande containers aan (verhogen, verlengen of verlagen), maken een slee onder de container of bevestigen een haakarm systeem of kabels. Voor elke maatwerk container hebben wij een een passend antwoord.

In de afgelopen 50 jaar hebben we al veel maatwerk containers voor onze klanten mogen verzorgen. En daar zijn we trots op!

Voor elk werk dat wij maken, groot- of kleinschalig, geldt hetzelfde:

  • korte lijnen;
  • grote flexibiliteit;
  • hoge kwaliteit;
  • klantgericht;
  • snelle doorlooptijd;
  • afspraken worden nagekomen.

Maatwerk container: Goede voorbereiding, halve werk

Alle maatwerk containers die we maken, beginnen met een goed idee. Onze uitdaging ligt in het omzetten van de ideeën van onze klanten naar een gedegen maatwerk container.

Er wordt door ons, in teamverband, gekeken naar aspecten als: wensen, maakbaarheid en doorlooptijd. Op deze manier maken onze vakmensen de beste maatwerk containers met het gewenste resultaat.

Het begint allemaal met de juiste voorbereiding. Daar ligt onze kracht. We maken het verschil doordat we alles in eigen huis maken, een inzichtelijke planning overleggen en duidelijk te communiceren. Mede daardoor wordt de kwaliteit en de deadline bewaakt.

Container wordt duurzaam geproduceerd

Omdat wij alles in eigen huis maken, nemen we veel waardevolle kennis mee in zowel het ontwerp- als productieproces. Zo weten we zeker dat onze ontwerpen duurzaam en efficiënt geproduceerd worden.

Benieuwd welke productiemiddelen wij allemaal in huis hebben? Productiemiddelen >

Kwaliteit en deadlines worden bewaakt

We vinden het belangrijk dat we samen met onze klanten zorgen voor korte lijnen en grote flexibiliteit. Dat maakt dat we er samen iets moois van maken. Iets om trots op te zijn.

Enthousiast geworden over Van der Lee staalbouw?

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Wij luisteren graag naar je ideeën en geven advies over alle mogelijkheden.

© Copyright - Van der Lee Staalbouw BV | Webdesign