Plaat & snijwerk

Voor bedrijven, maar ook particulieren maken wij plaatwerk ten behoeve van een cor-ten stalen bloembak / bordes voor in de tuin tot lekbakken, kastjes, zetwerk en hoeken.

We zijn er trots op dat we al meer dan 50 jaar plaat- en snijwerk mogen ontwerpen en leveren aan onze klanten.

Voor elk werk dat wij maken, groot- of kleinschalig, geldt hetzelfde:

  • korte lijnen;
  • grote flexibiliteit;
  • hoge kwaliteit;
  • klantgericht;
  • snelle doorlooptijd;
  • afspraken worden nagekomen.

Plaat- en snijwerk: Goede voorbereiding, halve werk

Al het plaat- en snijwerk dat we maken, begint met een goed idee. Onze uitdaging ligt in het omzetten van de ideeën van onze klanten naar gedegen plaat- en snijwerk.

Er wordt door ons, in teamverband, gekeken naar aspecten als: wensen, maakbaarheid en doorlooptijd. Op deze manier maken onze vakmensen het beste plaat-en snijwerk die het gewenste resultaat leveren.

Een perfect gesneden staalplaat begint met de juiste voorbereiding. Daar ligt onze kracht. We maken het verschil doordat we alles in eigen huis maken, een inzichtelijke planning overleggen en duidelijk te communiceren. Mede daardoor wordt de kwaliteit en de deadline bewaakt.

Plasmasnijmachine voor plaatwerk

Met onze autogeen- en plasmasnijmachine kunnen we vrijwel elke staalklus aan. Deze uiterst precieze snijmachine kan met het grootste gemak door een staalplaat met een dikte van 2mm tot 120mm dikte. Alle soorten figuren kunnen gemaakt worden naar aanleiding van de door ons uitgewerkte (of door de klant aangeleverde) autocad tekeningen.

Plaat- en snijwerk wordt duurzaam geproduceerd

Omdat wij alles in eigen huis maken, nemen we veel waardevolle kennis mee in zowel het ontwerp- als maakproces. Zo weten we zeker dat onze ontwerpen duurzaam en efficiënt geproduceerd worden.

Benieuwd welke productiemiddelen wij allemaal in huis hebben? Productiemiddelen >

Kwaliteit en deadlines worden bewaakt

We vinden het belangrijk dat we samen met onze klanten zorgen voor korte lijnen en grote flexibiliteit. Dat maakt dat we er samen iets moois van maken. Iets om trots op te zijn.

Enthousiast geworden over Van der Lee staalbouw?

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Wij luisteren graag naar je ideeën en geven advies over alle mogelijkheden.

© Copyright - Van der Lee Staalbouw BV | Webdesign